-12%
, ,

Tesla MX 505 WXB

Tesla

  • Моќност на моторот (max): 500W
  • Број на брзини за лесно ракување: 5

2.290 ден 2.590 ден

  • Моќност на моторот: 500W
  • 5 брзини
  • Капацитет на сад: 3.2 литри
  • Со само-ротирачки сад
Моќност

500W

Бренд