-40%
,

Tesla SM 1000 W

Tesla

  • Моќност: 750 W
  • Фиксна грил решетка

590 ден 990 ден

  • Моќност: 750 W
  • Фиксна грил решетка
  • Бела боја
Бренд

Моќност

750W