-14%
,

TESLA TS200BX

Tesla

 • Моќност :700-850 W
 • 2 отвори за леб
 • 7 нивоа на интензитет при тостирање,
 • Функција одмрзнување на леб
 • Функција загревање
 • Функција за одмрзнување
 • Простор за сместување на кабелот
 • Фиока за трошки

1.190 ден 1.390 ден

 • Моќност :700-850 W
 • 2 отвори за леб
 • 7 нивоа на интензитет при тостирање,
 • Функција одмрзнување на леб
 • Функција загревање
 • Функција за одмрзнување
 • Простор за сместување на кабелот
 • Фиока за трошки
Бренд

Моќност

850W