,

TESLA TS300BWX

Tesla

 • Моќност 800W
 • 2 отвори за леб
 • 7 нивоа на интензитет при тостирање,
 • Функција одмрзнување на леб
 • Функција загревање
 • Функција за одмрзнување
 • Простор за сместување на кабелот
 • Фиока за трошки

1.390 ден

Бренд

Моќност

800 W

 • Моќност 800W
 • 2 отвори за леб
 • 7 нивоа на интензитет при тостирање,
 • Функција одмрзнување на леб
 • Функција загревање
 • Функција за одмрзнување
 • Простор за сместување на кабелот
 • Фиока за трошки