-12%
, ,

TESLA WF60831M

Tesla

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:6.5kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:23
 • Димензии:85×59,5x40cm

10.990 ден 12.490 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

800

Капацитет(kg)

6,5kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

E

 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:6.5kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:23
 • Одложен почеток:3-6-9ч
 • Ниво на бучава:80dB
 • Димензии:85×59,5x40cm