-10%
, ,

TESLA WF71231M

Tesla

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:23
 • Димензии:85×59,5x40cm

13.990 ден 15.490 ден

Капацитет 7 кг

 • Напојување 220-240 V
 • Моќност 1950W
 • Енергетцка ефикасност А++
 • Дијаметар на внатрешна када mm 472 mm
 • Дијаметар на вратата mm 300 mm
 • Дијаметар на надворешната врата на вратата (надворешен) mm 420 m
  Нето тежина kg 61 kg
 • Бруто тежина 65 кг
 • Бела боја
 • Бруто тежина 57 кг
 • Бела боја
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A++