-9%
, ,

TESLA WF71460M

Tesla

  • Енергетска класа:E
  • Капацитет:7kg
  • Вртежи:1400 врт./min
  • Програми:23
  • Димензии:595 x 495 x 850

14.990 ден 16.490 ден

Капацитет 7 кг
Енергетцка ефикасност E
Дијаметар на внатрешна када mm 495.5 mm
Капацитет:7kg
Вртежи:1400 врт./min
Програми:23
Димензии:595 x 495 x 850

 

Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

E