,

Tesla WM200BX


  • Моќност 1000 W
  • Боја црна-инокс
  • Работна температура (℃) Ниска – 140° , Висока – 220°
  • Тежина (кг) 1,57
  • Димензии (мм) (Ш x В x Д) 245 x 240 x 95

1.690 ден

  • Моќност 1000 W
  • Боја црна-инокс
  • Работна температура (℃) Ниска – 140° , Висока – 220°
  • Тежина (кг) 1,57
  • Димензии (мм) (Ш x В x Д) 245 x 240 x 95