-14%
,

TESY HL202H

Tesy

 • Моќност:1000W-2000W
 • Терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Летна вентилација
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегревање

1.190 ден 1.390 ден

 • Моќност:1000W-2000W
 • Терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Летна вентилација
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегревањ
Бренд

Моќност

2000 w