-8%
,

TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1

Toshiba

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.7/5.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:5300 W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Влезна моќност ладење:800 W
 • Влезна моќност греење:1080 W
 • Вграден WiFi модул

76.990 ден 83.990 ден

TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++/A+++ (8.7/5.1)
 • Максимален капацитет на ладење:4100 W
 • Максимален капацитет на греење:5300 W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Влезна моќност ладење:800 W
 • Влезна моќност греење:1080 W
 • Проток на воздух:670 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.50 l/h
 • Ниво на бучава:19 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:11 kg
 • Маса надворешна единица:30 kg
 • Фреон:R32
 • Модерен филтрирачки систем: антипрашест филтер, прочистувач на
  воздух “Plasma purifier” и „Ultra pure“ филтер
 • Димензии надв. Единица:550 x 780 x 290 mm
 • Фабрички вграден Wi-Fi со следење на потрошувачка на електрична енергија
 • Можност за управување преку ALEXA и Google Assistant
 • Преден текстилен панел кој може да се менува
 • Луксузен далечински управувач
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела, Сива, Црна

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A+++