-13%
,

TRGOPRODUKT Thalia LUNA C

Bella Thalia

 • Моќност: 6,5 kW
 • Нето тежина: 81 кг
 • Димензии: 92 x 51 x 46 /cm
 • Kвадратура на загревање:  36 m2

19.990 ден 22.990 ден

Бренд

Моќност

6,5kw

Тип на камин

Камин на дрва, Камин со фурна

 • Моќ: 6,5 kW
 • Погоден за простории до 36 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 92 x 51 x 46 /cm
 • Тежина : 81 кг
 • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
 • Офарбана во огноотпорни бои
 • Огноотпорно стакло на вратата
 • Пречник на одводот за дим 120мм
 • Изработена од челик
 • Моделот е опремен со ногарки
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот