-7%
, ,

GORENJE VC2321GPLW

Gorenje

  • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
  • Моќ на всисување: 470 W
  • вреќичката: 3 l
  • кабел: 6,0 m

6.990 ден 7.490 ден

Бренд

Моќност

2300W

Боја

Бела

тип на правосмукалка

G FORCE PLUS
Максимална моќност на моторот: 2.300 W
Моќ на всисување: 470 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 3
XpandZone четка
Проток на воздух: 42 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 35 mm
Должина на телескопската цевка: 900 cm
Материјал на цевката: Алуминиум
1 Хепа филтер
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за полна вреќичка
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 3
Заштита на куќиштето (Active Bumper)
Гумена рачка
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 8 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Заштита од прегревање
Боја: Бела
Должина на приклучен кабел: 600.0.0 m
Бучност: 79 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.300 W
G FORCE
Димензии (ШxВxД): 43..30 × 27..70 × 31 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57..50 × 32..50 × 32..50 cm
Нето тежина на апаратот: 75 kg
Бруто тежина на апаратот: 85 kg
Приклучна моќ: 2.000 W