, ,

Vivax WFL-100523BS

Vivax

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:5kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:23

11.990 ден

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:5kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:23
Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

5kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

E

 • Полнење:фронтално
 • AC мотор
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:16
 • Контроли на допир – Smart Touch
 • Одложен почеток