-11%
,

VIVAX FC-04602 WH

Vivax

  • Енергетска класа: А
  • Волумен на рерната: 64 L
  • Број на електрични плочи: 4
  • Страничен материјал: Бел метал
  • Боја: Бела

10.690 ден 11.990 ден

  • Енергетска класа: А
  • Волумен на рерната: 64 L
  • Број на електрични плочи: 4
  • Страничен материјал: Бел метал
  • Боја: Бела
Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

60cm