,

VIVAX FC-04502VCF WH

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: А
 • Волумен на рерната: 52 l
 • Стаклокерамичка плоча
 • Страничен материјал: Бел емајл
 • Боја: Бела

16.300 ден

 • Енергетска класа: А
 • Волумен на рерната: 52 L
 • Стаклокерамичка плоча
 • Страничен материјал: Бел емајл
 • Боја: Бела
 • Останати карактеристики:
 • Плоча за готвење: 4
 • Материјал на горната плоча: Стакленокерамичка
 • Материјал на плочата за управување: Бел метал
 • Материја на бочните страни: Бел метал
 • Максимална температура на печката: 250
 • Број на начини за печење: 3
 • Останата опрема: хромирана решетка, плитка тава, светло
 • Тип на печката: вентилаторска
 • Тип на шпорет: самостоечки
 • Гаранција: 36 месеци
Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

50cm