,

VIVAX HOME IR-2600CB

Vivax

  • Моќност 2200W,
  • резервоар за вода 360ml,
  • керамички под, функција против капки и бигор
  • самочистење, вертикално ослободување на пареа

1.490 ден

  • Моќност 2200W
  • резервоар за вода 360ml,
  • керамички под, функција против капки и бигор,
  • самочистење,
  • вертикално ослободување на пареа
Категории: ,
Моќност

2600 W

Бренд