-11%
, , ,

VIVAX Vcb-3002W

Vivax

 • Спецификација BLDC
 • Напон (V) 22,2V
 • Моќност на моторот 300W BLDC
 • Вртежи на моторот 100.000 вртежи во минута

7.890 ден 8.890 ден

 • Спецификација BLDC
 • Напон (V) 22,2V
 • Моќност на моторот 300W BLDC
 • Вртежи на моторот 100.000 вртежи во минута
 • Капацитет на батеријата 2000 mAh
 • Моќ на вшмукување (W) 90W (MaxMode) Вакуум (Kpa) 16 Kpa
 • DUP тврд под 90% (MaxMode)
 • DPU тепих 60% (MaxMode)
 • Време на траење (мин) 10/20/60 мин
 • Време на полнење (H) 4-6
 • Бучава (dBA) ≤81
Бренд

Боја

Бела

тип на правосмукалка