-9%
,

Vivax ACP-07CIFM21 AEMI (Внатрешна единица)

Vivax

 • Просечна моќност:2052/2346 W
 • Проток на воздух:530 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава: 20 ≤ 40.0 dB(A)
 • Маса:7.5 kg
 • Препорачана површина:до 20 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина
 • Гаранција:3 години

9.990 ден 10.990 ден

Производот е само внатрешен дел и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветна надворешна единица.

 • Просечна моќност:2052/2346 W
 • Проток на воздух:530 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава: 20 ≤ 40.0 dB(A)
 • Маса:7.5 kg
 • Препорачана површина:до 20 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Моќност

2.1 kW