-12%
,

Vivax ACP-09CH25AEMIS R32

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.3/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:3400.00 W
 • Максимален капацитет на греење:3370.00 W
 • Просечна моќност:2638/2930 W
 • Работна температура:од -15   до 50

21.990 ден 24.990 ден

Vivax ACP-09CH25AEMIS R32
 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.3/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:3400.00 W
 • Максимален капацитет на греење:3370.00 W
 • Просечна моќност:2638/2930 W
 • Влезна моќност ладење:732 W
 • Влезна моќност греење:733 W
 • Проток на воздух:466.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:38.50 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:7.60 kg
 • Маса надворешна единица:23.20 kg
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:bio филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:720 x 495 x 270 mm
 • Гаранција:5 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

2.5 kW

Енергетска ефикасност

A++