-11%
,

Vivax ACP-09CH25AERI+ (Внатрешна единица)

Vivax

 • Mаксимален капацитет на ладење:3224 W
 • Максимален капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2638/3224 W
 • Проток на воздух:483 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.0 l/h

11.500 ден 12.990 ден

Производот е само внатрешен дел и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветна надворешна единица.

 • Максимален капацитет на ладење:3224 W
 • Максимален капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2638/3224 W
 • Проток на воздух:483 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.0 l/h
 • Ниво на бучава: 36.5/29/24/20 dB(A)
 • Маса:8.6 kg
 • Филтри: јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Сребрена

Моќност

2.5 kW