-26%
,

VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 GRAY MIRROR

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:4308W
 • Максимален капацитет на греење:4396W
 • Работна температура:од -25 ℃  до 50 ℃

31.990 ден 42.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 SILVER MIRROR
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:4308W
 • Максимален капацитет на греење:4396W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:900 W
 • Влезна моќност греење:950 W
 • Проток на воздух:700/515/425 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40/32.5/21.5 db
 • Работна температура:од -25 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица:11.3 kg
 • Маса надворешна единица:26.4 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio hepa филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:765 x 555 x 303 mm
 • Гаранција:5 години
Бренд

Енергетска ефикасност

A+++

Боја

Црна

Моќност

3.5 kW