-21%
,

Vivax ACP-12CH35AEMIS R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4162 W
 • Макс. капацитет на греење:4220 W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Работна температура:од -15   до 50

21.990 ден 27.990 ден

Vivax ACP-12CH35AEMIS R32
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:4162 W
 • Максимален капацитет на греење:4220 W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1213 W
 • Влезна моќност греење:1088 W
 • Проток на воздух:540.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40.50 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:7.60 kg
 • Маса надворешна единица:23.20 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:bio-филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:720 X 495 X 270 mm
 • Гаранција:5 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++