-4%
,

Vivax ACP-12CH35AEQIs

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:4220 W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1237 W
 • Влезна моќност греење:964 W
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -15 ℃  до 50
 • Маса внатрешна единица:7.50 kg
 • Маса надворешна единица:22.70 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина, cold catalyst филтер
 • Димензии надв. Единица:700 x 550 x 275 mm
 • Гаранција:3 години

25.990 ден 26.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1237 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:964 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:22.70 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 550 X 275 mm
 • ГАРАНЦИЈА:3 години