,

Vivax ACP-12CH35AERI+ Silver Mirror (Внатрешна единица)

Vivax

 • Максимален капацитет на ладење:4308W
 • Максимален капацитет на греење:4381W
 • Просечна моќност:3517/3810 w
 • Проток на воздух:584.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Маса внатрешна единица:8.60 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина

14.990 ден

Производот е само внатрешен дел и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветна надворешна единица.

 • Максимален капацитет на ладење:4308W
 • Максимален капацитет на греење:4381W
 • Просечна моќност:3517/3810 w
 • Проток на воздух:584.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Маса внатрешна единица:8.60 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
Бренд

Боја

Црна

Моќност

3.5 kW