,

Vivax ACP-12CH35AERI Gold (Внатрешна единица)

Vivax

 • Макс. капацитет на ладење:4160 W
 • Макс. капацитет на греење:4770 W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Проток на воздух:515 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава: 21 ≤ 38.0 dB(A)
 • Маса:8.20 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Гаранција:3 години

10.990 ден

Производот е само внатрешен дел и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветна надворешна единица.

 • Максимален капацитет на ладење:4160 W
 • Максимален капацитет на греење:4770 W
 • Просечна моќност:3520/3810 W
 • Проток на воздух:515 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава: 21 ≤ 38.0 dB(A)
 • Маса:8.20 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Златна

Моќност

3.5 kW