-21%
,

Vivax ACP-12CH35AERI+ R32 GOLD

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:4308 W
 • Макс. капацитет на греење:4381 W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Работна температура:од -25   до 50

29.990 ден 37.990 ден

Vivax ACP-12CH35AERI+ GOLD
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:4308W
 • Максимален капацитет на греење:4381W
 • Просечна моќност:3517/3810 w
 • Влезна моќност ладење:977 w
 • Влезна моќност греење:977 w
 • Проток на воздух:584.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:39.50 db
 • Работна температура:од -25 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица:8.60 kg
 • Маса надворешна единица:26.70 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:5 години
Бренд

Боја

Златна

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW