-17%
,

VIVAX ACP-12CH35AEYIs R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (9.2/5.3)
 • Макс. капацитет на ладење:48168 W
 • Макс. капацитет на греење:7200 W
 • Просечна моќност:3517/4250 W
 • Работна температура:од -32   до 50

49.990 ден 59.990 ден

 VIVAX ACP-12CH35AEYIs R32
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (9.2/5.3)
 • Максимален капацитет на ладење:4816W
 • Максимален капацитет на греење:7200W
 • Просечна моќност:3517/4250 w
 • Влезна моќност ладење:748 w
 • Влезна моќност греење:924 w
 • Проток на воздух:575.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:43 db
 • Работна температура:од -32 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица:12.70 kg
 • Маса надворешна единица:32.30 kg
 • Препорачана површина:до 45 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:805 x 554 x 330 mm
 • Гаранција:5 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW