-32%
,

VIVAX ACP-12CT35AERI R32

Vivax

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4390.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃

39.990 ден 58.990 ден

Vivax ACP-12CT35AERI R32
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4390.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1020 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1090 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:620.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:41.50 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.50 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.60 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:765 X 303 X 555 mm
 • ГАРАНЦИЈА:5 години
Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Боја

Бела

Моќност

3.5 kW