-13%
,

VIVAX ACP-18CH50AEHI+ R32 Silver

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.1)
 • Максимален капацитет на ладење:6007W
 • Максимален капацитет на греење:6008W
 • Просечна моќност:5275/5569 W
 • Работна температура:од -20 ℃  до 50 ℃

45.990 ден 52.990 ден

VIVAX ACP-18CH50AEHI+ R32 SILVER
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.1)
 • Максимален капацитет на ладење:6007W
 • Максимален капацитет на греење: 6008W
 • Просечна моќност:5275/5569 W
 • Влезна моќност ладење:1600 W
 • Влезна моќност греење:1680 W
 • Проток на воздух:750 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава: 41.50 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 50 ℃
 • Маса внатрешна единица:11.3 kg
 • Маса надворешна единица:33.5 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio hepa филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:805 x 554 x 303 mm
 • Гаранција:5 години
Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW