-25%
,

Vivax ACP-18CH50AEMI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6130 W
 • Макс. капацитет на греење:6740 W
 • Просечна моќност:5280/5570 W
 • Работна температура:од -15   до 50

35.990 ден 47.990 ден

Vivax ACP-18CH50AEMI
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6130.00 W
 • Максимален капацитет на греење:6740.00 W
 • Просечна моќност:5280/5570 W
 • Влезна моќност ладење:1539 W
 • Влезна моќност греење:1480 W
 • Проток на воздух:840.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:44.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:10.00 kg
 • Маса надворешна единица:34.00 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:био филтер, филтер за прашина.
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:5 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

5.5 kW

Енергетска ефикасност

A++