-22%
,

VIVAX ACP-18CH50AEQIS R32

Vivax

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5832.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5570 W
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 50

35.990 ден 45.990 ден

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5832.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5570 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1570 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:840.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:42.50 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 50
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:32.70 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:805 X 554 X 330 mm
 • ГАРАНЦИЈА:5 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

5.5 kW

Енергетска ефикасност

A++