-6%
,

Vivax ACP-18CH50AERI+ (Внатрешна единица)

Vivax

 • Макс. капацитет на ладење:5900 W
 • Макс. капацитет на греење:5850 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Проток на воздух:730.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43 / 38 / 33.5 / 28 db
 • Маса внатрешна единица:10.90 kg
 • Филтри:Филтер за прашина

16.990 ден 17.990 ден

 • Макс. капацитет на ладење:5900 W
 • Макс. капацитет на греење:5850 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Проток на воздух:730.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Маса внатрешна единица:10.90 kg
 • Филтри:Филтер за прашина
Бренд

Боја

Бела

Моќност

5.5 kW