-15%
,

Vivax ACP-18CH50AERI+ Silver Mirror

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:5900 W
 • Макс. капацитет на греење:5850 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Работна температура:од -20   до 50

46.990 ден 54.990 ден

Бренд

Боја

Silver Miror

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:5900 W
 • Макс. капацитет на греење:5850 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1550 W
 • Влезна моќност греење:1500 W
 • Проток на воздух:730.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:10.90 kg
 • Маса надворешна единица:33.50 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер,Филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:805 x 554 x 330 mm
 • Гаранција:5 години