,

VIVAX ACP-18COFM50AERI (Надворешна единица)

Vivax

 • Максимален број на внатрешни единици: 2
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6890 W
 • Макс. капацитет на греење:7280 W
 • Просечна моќност:5280/5570 W

49.990 ден

VIVAX ACP-18COFM50AERI Производот е само надворешна единица и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветни внатрешни единици.
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6890 W
 • Макс. капацитет на греење:7280 W
 • Просечна моќност:5280/5570 W
 • Влезна моќност ладење:1630 W
 • Влезна моќност греење:1500 W
 • Ниво на бучава:65.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:35.5 kg
 • Фреон: R32
 • Димензии: 800x333x554
 • Максимален број на внатрешни единици: 2
 • Гаранција: 5 години
Бренд

Моќност

5.5 kW

Енергетска ефикасност

A++