-6%
,

VIVAX ACP-18CT50AERI R32

Vivax

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5300.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5420.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/4980 W
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 50

64.990 ден 68.990 ден

Vivax ACP-18CT50AERI R32
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5300.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5420.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/4980 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1600 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1548 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:670.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 50
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.50 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:32.50 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:805 X 330 X 554 mm
 • ГАРАНЦИЈА:5 години
Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Боја

Бела

Моќност

5.5 kW