,

Vivax ACP-21COFM60 AERI + 3x ACP-09CH25AERI+ Silver

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6830 W
 • Максимален капацитет на греење:6590 W
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:46.8 kg
 • Фреон:R32

96.990 ден

Vivax ACP-21COFM60 AERI +3x ACP-09CH35AERI+ Multi Split

VIVAX ACP-21COFM60 AERI (Надворешна единица)

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6830 W
 • Максимален капацитет на греење:6860 W
 • Просечна моќност:6150/6590 W
 • Влезна моќност ладење:1900 W
 • Влезна моќност греење:1770 W
 • Ниво на бучава:57.5 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:46.8 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 845 x 363 x 702 mm

ACP-09CH35AERI+ Silver (Внатрешни единици)

 • Максимален капацитет на ладење:3224 W
 • Максимален капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2638/3224 W
 • Проток на воздух:483 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.0 l/h
 • Ниво на бучава: 36.5/29/24/20 dB(A)
 • Маса:8.6 kg
 • Филтри: јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
Бренд

Боја

Сива

Моќност

6 kW

Енергетска ефикасност

A++