,

VIVAX ACP-21COFM60AERI (Надворешна единица)

Vivax

 • Максимален број на внатрешни единици: 3
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6830 W
 • Максимален капацитет на греење:6860 W
 • Просечна моќност:6150/6590 W

57.990 ден

VIVAX ACP-21COFM60AERI Производот е само надворешна единица и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветни внатрешни единици.
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6830 W
 • Максимален капацитет на греење:6860 W
 • Просечна моќност:6150/6590 W
 • Влезна моќност ладење:1900 W
 • Влезна моќност греење:1770 W
 • Ниво на бучава:57.5 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:46.8 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 845 x 363 x 702 mm
 • Гаранција:3 години
 • Максимален број на внатрешни единици: 3
Бренд

Моќност

6 kW

Енергетска ефикасност

A++