,

Vivax ACP-24CH70AEMIS R32

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:7913 W
 • Макс. капацитет на греење:7913 W
 • Просечна моќност:7034/7327 W
 • Работна температура:од -15   до 50

61.990 ден

62.980 ден for 2 item(s)
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:7913 W
 • Макс. капацитет на греење:7913 W
 • Просечна моќност:7034/7327 W
 • Влезна моќност ладење:2600 W
 • Влезна моќност греење:2400 W
 • Проток на воздух:980.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.40 l/h
 • Ниво на бучава:45.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:12.30 kg
 • Маса надворешна единица:42.90 kg
 • Препорачана површина:до 75 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Bio-филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:845x363x702 mm
 • Гаранција:5 години