-9%
,

VIVAX ACP-24CH70AERI+

Vivax

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃

61.990 ден 67.990 ден

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2510 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2130 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1020.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.70 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:43.90 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:890 X 673 X 342 mm
 • ГАРАНЦИЈА:5 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW