-12%
,

VIVAX ACP-24FS70AERI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:8530 W
 • Макс. капацитет на греење:9790 W
 • Просечна моќност:7030/7620 W
 • Работна температура:од -15  до 50

87.990 ден 99.990 ден

VIVAX ACP-24FS70AERI
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:8530 W
 • Макс. капацитет на греење:9790 W
 • Просечна моќност:7030/7620 W
 • Влезна моќност ладење:2340 W
 • Влезна моќност греење:2000 W
 • Проток на воздух:990.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.60 l/h
 • Ниво на бучава:58.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:29.90 kg
 • Маса надворешна единица:44.70 kg
 • Препорачана површина:до 70 м2
 • Фреон:R410
 • Филтри:Филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:845 X 702 X 363 mm
 • Гаранција:5 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW