,

VIVAX ACP-27COFM79AERI (Надворешна единица)

Vivax

 • Максимален број на внатрешни единици: 3
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:8500 W
 • Максимален капацитет на греење:8500 W
 • Просечна моќност:7910/8200 W

68.990 ден

VIVAX ACP-27COFM79AERI  – Производот е само надворешна единица и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветни внатрешни единици.
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:8500 W
 • Максимален капацитет на греење:8500 W
 • Просечна моќност:7910/8200 W
 • Влезна моќност ладење:2450 W
 • Влезна моќност греење:2200 W
 • Ниво на бучава:60 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:51.1 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 845 x 363 x 702 mm
 • Гаранција:3 години
 • Максимален број на внатрешни единици: 3
Бренд

Моќност

8 kW

Енергетска ефикасност

A++