,

VIVAX ACP-28COFM82AERI (Надворешна единица)

Vivax

 • Максимален број на надворешни единици: 4
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:9847 W
 • Максимален капацитет на греење:10550 W
 • Просечна моќност:8206/8790 W
 • Влезна моќност ладење:2500 W
 • Влезна моќност греење:2400 W

84.990 ден

Производот е само надворешна единица и не е самостоен, односно мора се комбинира со соодветни внатрешни единици.

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:9847 W
 • Максимален капацитет на греење:10550 W
 • Просечна моќност:8206/8790 W
 • Влезна моќност ладење:2500 W
 • Влезна моќност греење:2400 W
 • Ниво на бучава:62 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:62.1 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 946 x 410 x 810 mm
 • Гаранција:3 години
 • Максимален број на надворешни единици: 4
Бренд

Моќност

8.2 kW

Енергетска ефикасност

A++