,

Vivax ACP-48FS140AERI

Vivax
Availability:

Достапно за одложена нарачка


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:15459.00 W
 • Максимален капацитет на греење:18487.00 W
 • Просечна моќност:14067/16119 W
 • Работна температура:од -15 до 50

179.990 ден

Достапно за одложена нарачка

Бренд

Моќност

14 kW

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:15459.00 W
 • Максимален капацитет на греење:18487.00 W
 • Просечна моќност:14067/16119 W
 • Влезна моќност ладење:4950 W
 • Влезна моќност греење:5200 W
 • Проток на воздух:2413.00 m3
 • Ниво на бучава:66.00 db
 • Работна температура:од -15 до 50
 • Маса внатрешна единица:58.40 kg
 • Маса надворешна единица:106.70 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:1.333 x 952 x 415 mm
 • Гаранција:3 години