, ,

VIVAX ACP-55CF160AERI+ R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 16710 W
 • Максимален капацитет на греење: 19640 W
 • Просечна моќност: ладење 15830W / греење 18170W
 • Влезна моќност ладење: 5650 W
 • Влезна моќност греење: 6050 W
 • Проток на воздух: 2200.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 5.50 l/h
 • Ниво на бучава: 54 dB
 • Работна температура: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
 • Маса внатрешна единица: 42.30 kg
 • Маса надворешна единица: 107.00 kg
 • Препорачана површина: 170 м2
 • Фреон: R32
 • Филтри: Филтер за прашина Cold catalyst филтер
 • Димензии надворешна единица: 1.333 X 952 X 415 mm
 • Гаранција: 5 години

189.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 16710 W
 • Максимален капацитет на греење: 19640 W
 • Просечна моќност: ладење 15830W / греење 18170W
 • Влезна моќност ладење: 5650 W
 • Влезна моќност греење: 6050 W
 • Проток на воздух: 2200.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 5.50 l/h
 • Ниво на бучава: 54 dB
 • Работна температура: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
 • Маса внатрешна единица: 42.30 kg
 • Маса надворешна единица: 107.00 kg
 • Препорачана површина: 170 м2
 • Фреон: R32
 • Филтри: Филтер за прашина Cold catalyst филтер
 • Димензии надворешна единица: 1.333 X 952 X 415 mm
 • Гаранција: 5 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++