-14%
, ,

VIVAX ACP-55FS160AERI

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 18537 W
 • Максимален капацитет на греење: 20397 W
 • Просечна моќност: ладење 16119W / греење 16998W
 • Влезна моќност ладење: 5970 W
 • Влезна моќност греење: 4709 W
 • Проток на воздух: 2285.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 3.00 l/h
 • Ниво на бучава: 58 dB
 • Работна температура: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
 • Маса внатрешна единица: 60.80 kg
 • Маса надворешна единица: 112.80 kg
 • Препорачана површина: 170 м2
 • Фреон: R410A
 • Филтри: Филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 952 X 1.333 X 410 mm
 • Димензии внатрешна единица: 610 X 1925 X 390 mm
 • Гаранција: 3 години

172.990 ден 199.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 18537 W
 • Максимален капацитет на греење: 20397 W
 • Просечна моќност: ладење 16119W / греење 16998W
 • Влезна моќност ладење: 5970 W
 • Влезна моќност греење: 4709 W
 • Проток на воздух: 2285.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување: 3.00 l/h
 • Ниво на бучава: 58 dB
 • Работна температура: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
 • Маса внатрешна единица: 60.80 kg
 • Маса надворешна единица: 112.80 kg
 • Препорачана површина: 170 м2
 • Фреон: R410A
 • Филтри: Филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 952 X 1.333 X 410 mm
 • Димензии внатрешна единица: 610 X 1925 X 390 mm
 • Гаранција: 3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A