,

Vivax ACP-27COFM79 AERI + 3x ACP-09CH25AERI+ Silver

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:8500 W
 • Максимален капацитет на греење:8500 W
 • Просечна моќност:7910/8200 W
 • Влезна моќност ладење:2450 W
 • Влезна моќност греење:2200 W
 • Ниво на бучава:60 db
 • Работна температура:од -20   до 50 

107.990 ден

Vivax ACP-27COFM79 AERI +3x ACP-09CH35AERI+ Multi Split

VIVAX ACP-27COFM79 AERI (Надворешна единица)

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:8500 W
 • Максимален капацитет на греење:8500 W
 • Просечна моќност:7910/8200 W
 • Влезна моќност ладење:2450 W
 • Влезна моќност греење:2200 W
 • Ниво на бучава:60 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса надворешна единица:51.1 kg
 • Фреон:R32
 • Димензии: 845 x 363 x 702 mm

ACP-09CH25AERI+ Silver (Внатрешни единици)

 • Максимален капацитет на ладење:3224 W
 • Максимален капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2638/3224 W
 • Проток на воздух:483 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.0 l/h
 • Ниво на бучава: 36.5/29/24/20 dB(A)
 • Маса:8.6 kg
 • Филтри: јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
Бренд

Боја

Сива

Моќност

8 kW

Енергетска ефикасност

A++