-38%
, ,

Vivax BH-042IN

Vivax

 • Индукциска плотна
 • 4 Грејни зони
 • Контрола на допир

7.990 ден 12.890 ден

 • Тежина kg: 10
 • Вид на плоча: Индукциска
 • Вид на управување: Дигитално
 • Димензии Ш х Д: 59 х 52 cm
 • Моќ на електрична зона 1 (W): 2000
 • Моќ на електрична зона 2 (W): 2000
 • Моќ на електрична зона 3 (W): 2000
 • Моќ на електрична зона 4 (W): 2000
 • Степени на подесување: 9
 • Дополнителни функции: Automatic safety switch off, Child lock, Pan sensor, Pause mode
  Timer
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

Индукциска