,

VIVAX BL-600G

Vivax

  • Капацитет на стаклен сад: 1,5L
  • Моќност: 600W
  • Стаклен сад
  • 2 брзини
  • Функција кршење лед

2.390 ден

Бренд

Моќност

600 W

  • Капацитет на стаклен сад: 1,5L
  • Моќност: 600W
  • Стаклен сад
  • 2 брзини
  • Функција кршење лед