-11%
, ,

VIVAX BO-608FAHTD GW

Vivax

 • Енергетска класа: А
 • Волумен: 65L
 • Димензии: В х Ш х Д: 57.5 х 59.5 х 59.5 cm

13.390 ден 14.990 ден

 • Моќност на рерната (V): 240
 • Волумен на рерната (L): 65
 • Висина (см): 57,5
 • Ширина (см): 59,5
 • Длабочина (cm): 59,5
 • Број на функции за печење: 8
 • Метод на управување: Дигитален
 • LED дисплеј: Да
 • ЕКО функција: Да
Бренд