-8%
, ,

VIVAX CDR-0816B

Vivax

 • Енергетска класа за перење: B
 • Капацитет: 8kg
 • Број на програми:16
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.5 x 61.5 cm

16.490 ден 17.990 ден

 • Машина за сушење
 • Енергетска класа за перење: B
 • Капацитет: 8kg
 • Тип:Кондензациска
 • Одложен старт:0-24
 • Брзи програми
 • Функција против туткање
 • Индикатор за кондензатот
 • Идникатор за филтерот
 • Сушење на ниска температруа
 • Сигурносно заклучување
 • Гаранција: 36 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 59.5 x 61.5 cm
Бренд

Инвертер мотор

Не

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

B